ART ROCKS (BNNVARA)

SAMENVATTING

In de BNNVARA televisieserie Art Rocks maken artiesten op geheel unieke wijzes een nummer bij een kunstwerk en spelen dat vervolgens in het museum bij het kunstwerk. Er zijn veertien verschillende afleveringen die zich afspelen in veertien verschillende musea. Deze musea zijn terug te vinden via de website van Art Rocks. Vervolgens wordt er per aflevering een winnaar gekozen door een vakjury met bekende artiesten zoals Sef, S10 en Kovacs. De winnaars uit al deze afleveringen mogen later dit jaar optreden in Paradiso en maken daar dan weer kans op een hele leuke prijs waarmee ze hun carrière kunnen uitbreiden. Ik heb de aflevering in het Drents Museum gemonteerd. Deze aflevering is op donderdag 22 april op de televisie vertoond. Ik heb gewerkt in opdracht van het mediabedrijf Kuub Video Agency van Michaël van Kraalingen en Kevin Kok.

Mijn aflevering van deze serie verscheen op 22 april om 20:00 op NPO2 Extra. Deze aflevering is terug te zien via NPO Gemist en via de website van Art Rocks.

Regie / Camera: Michaël van Kraalingen en Kevin Kok    |   Extra Camera: Merel Oenema   |   Geluid: Max van Oostveen   |   Montage: Wiesje van Amstel

STILLS
Art Rocks (BNNVARA)
Art Rocks (BNNVARA)
Art Rocks (BNNVARA)
AFLEVERING