ART ROCKS (BNNVARA, 2021)

In de BNNVARA televisieserie Art Rocks maken artiesten op geheel unieke wijze een nummer bij een kunstwerk en spelen dat vervolgens in een museum bij het kunstwerk. Er zijn veertien verschillende afleveringen die zich afspelen in veertien verschillende musea. Deze musea zijn terug te vinden via de website van Art Rocks. Vervolgens wordt er per aflevering een winnaar gekozen door een vakjury met bekende artiesten zoals Sef, S10 en Kovacs. De winnaars uit al deze afleveringen mogen later in 2021 optreden in Paradiso en maken daar dan kans op een leuke prijs waarmee ze hun carrière verder uit kunnen breiden. Ik heb de aflevering van het Drents Museum gemonteerd. Deze aflevering was op donderdag 22 april 2021 op de televisie te zien. Ik werkte in opdracht van het mediabedrijf Kuub Video Agency van Michaël van Kraalingen en Kevin Kok.

Mijn aflevering verscheen op 22 april 2021 om 20:00 uur op NPO2 Extra. Deze aflevering is terug te zien via NPO Gemist en via de website van Art Rocks.

Regie, Camera en Nabewerking: Michaël van Kraalingen en Kevin Kok   |   Extra Camera: Merel Oenema   |   Geluid: Max Oostveen   |   Montage: Wiesje van Amstel

STILLS
Art Rocks (BNNVARA)
Art Rocks (BNNVARA)
Art Rocks (BNNVARA)
AFLEVERING