CREATIEVE WORKSHOPS

DE VOORKAMER (UTRECHT)
De Voorkamer (Utrecht)

De Voorkamer in Utrecht is een buurtkamer waar iedereen uit de buurt welkom is. Het is een sociaal-culturele ontmoetingsplaats met een bijzonder uiteenlopend programma aan interessante workshops en leuke activiteiten voor de buurt. Ik heb hier mijn zelfontworpen presentatie over het monteren van films mogen geven als onderdeel van een reeks presentaties over het maken van films. Het was heel leuk en leerzaam om over mijn vak en passie te mogen vertellen. Ik vind het belangrijk om mijn kennis te blijven delen met anderen omdat ik kansen wil bieden en omdat ik het fijn vind om in te zien wat ik zelf allemaal al weet en wat ik nog zou willen leren. We blijven immers toch altijd leren van elkaar. Ik sta er dus zeker voor open om presentaties te organiseren voor iedereen die daar interesse in heeft. Daarvoor ben ik te bereiken via het mailadres dat te vinden is via de contactpagina van deze website.

MENSKWADRAAT (AMERSFOORT)

Sinds 1 oktober 2019 begeleid ik samen met Gerard Jorna van MensKwadraat de Challenge Days bij het bedrijf Procam. Een groep IT’ers sluit tijdens deze Challenge Day hun Career Craft Academy (Traineeship) af met een creatieve presentatie over hun ontwikkeling tijdens hun twee jaar Academy.

Ik begeleid de IT’ers op het creatieve vlak bij het ontwerpen en uitwerken van hun presentaties. Zo kunnen zij aan het einde van de dag op ludieke wijze hun ontwikkelingen presenteren aan Procam.

MensKwadraat / Procam
DE FRISSE BLIK (NOORD-HOLLAND)
Logo De Frisse Blik

 In 2019 gaf ik samen met Lucas Westerbeek filmworkshops op middelbare scholen. De opdracht die de kinderen kregen, verschilde per school en schoolniveau. Ik vond het ontzettend leuk om op deze manier met groepen kinderen in contact te zijn. Meer info over dit bedrijf is te vinden via de website.

CINEKID FESTIVAL (AMSTERDAM)

 In 2015 heb ik tijdens de herfstvakantie van mijn middelbare school als workshopbegeleider gewerkt op het Cinekid Festival in Amsterdam. Zo liet ik kinderen kennis maken met de nieuwste technieken op het creatieve gebied. Voorbeelden daarvan zijn het tekenen met een 3D-pen, het werken met een 3D-printer en verschillende apparaten die op bewegingen reageren. Tijdens dit festival heb ik ontdekt hoe leuk ik het vind om kennis over te dragen aan anderen en ik zou dat dus ook graag blijven doen.

Logo Cinekid