NIEUWE WAARDE AAN DE AARDE (2022)

SYNOPSIS

De documentaire Nieuwe Waarde aan de Aarde (ongeveer 25 minuten) toont de persoonlijke zoektocht van documentairemaakster Maud Taborsky naar een balans in haar dagelijks leven tussen ‘zoveel mogelijk doen voor de aarde’ en ‘een volwaardig eigen leven leiden’. Het blijkt soms best lastig om ‘het juiste’ te doen. Maud gaat in gesprek met vijf mensen van haar eigen generatie (20 tot 30 jaar): haar vriend met soms andere ideeën over de wereld, een Forum voor Democratie stemmer, een doemdenker, een lokale boer en een jonge vrouw die bij Extinction Rebellion zit. Door in gesprek te gaan met leeftijdsgenoten hoopt Maud een betere basis voor zichzelf te kunnen vormen waarin ze zichzelf niet opvreet aan frustratie, maar impact kan maken en op die manier de Aarde beschermen. Ik heb de eerste versie omgebouwd tot een mooie eindversie.

De fillm wordt momenteel afgerond. Daarna zal deze opgestuurd worden naar filmfestivals en later op deze pagina verschijnen!

        Research, Regie en Productie: Maud Taborsky   |   Camera: Youri van Beeck   |   Geluid: Victor Slijkhuis   |   Montage: Maud Taborsky en Wiesje van Amstel           Sound Design en Muziek: Thijme Ebskamp   |   Color Grading: Tyson Malaihollo   |   Titelontwerp: ?

STILL
Nieuwe Waarde aan de Aarde