OMROEP NTR (2023 en 2024)

TELESPEELFILM HAPPY PALACE (UITZENDDATUM IN 2024 ONBEKEND)

De televisiespeelfilm Happy Palace (ongeveer 80 minuten) is een ‘dark dramady’ over een Chinees-Nederlandse restaurantfamilie in het oerhollandse Obdam: Als vader Wu op eigenaardige wijze overlijdt, krijgen Yung Ling en Lok Man tegen hun zin het slechtlopende familierestaurant Happy Palace in de schoot geworpen, maar als hun malafide achteroom ten tonele verschijnt, blijkt het restaurant nog hun minst grote probleem… De film doorbreekt door middel van humor clichés rondom Chin-Ind restaurantfamilies.

Telefilm
DOCUMENTAIRE WHEN TIME IS GONE (5 APRIL 2022)

De korte documentaire When Time Is Gone (ongeveer 10 minuten) gaat over kunstenaar Rudolf (Ruudt) Wackers (81). Hij is geboren in Nederland en heeft hier enorm veel gemaakt. Daarna heeft hij veel gereisd en vervolgens is hij neergestreken op een prachtige plek in Italië. Ruudt wil zich blijven ontwikkelen en wil dan ook vooral dat zijn art gallery zal blijven groeien. In de film blikt hij terug op z’n leven en werk. “Ik heb nu een korf met kleine visjes en een aantal baarzen, maar de grote snoek moet ik nog vinden.”

TELESPEELFILM ROMAISSA, DE SUPERHELD UIT ROTTERDAM (8 JANUARI 2023)

De televisiespeelfilm Romaissa – De Superheld uit Rotterdam (ongeveer 70 minuten) gaat over Romaissa (12) die opgroeit in een flat in een buitenwijk van Rotterdam-West bij haar moeder die haar niet volledig kan ondersteunen. De verhuurdersorganisatie wil het wooncomplex opdoeken en weer iets nieuws bouwen. Romaissa en haar buren verzinnen een plan om ervoor te zorgen dat de wooncommunity niet opgesplitst zal raken. Zal Romaissa met wat hulp van haar beste vriend Lionel een superheldin worden?