TRANSCRIBEREN

BNNVARA / WARNER BROS
Logo First Dates

In 2021 heb ik een aantal interviews voor het BNNVARA programma First Dates mogen transcriberen. Dit levert toch altijd weer een interessant kijkje achter de editorschermen.

Groepsfoto First Dates
VINCENT TV PRODUCTIES / ZODIAK NEDERLAND
Groepsfoto In Real Life 1

In 2020 transcribeerde ik een aantal weken interviews voor het televisieprogramma In Real Life van Vincent TV Producties en Zodiak Nederland. Dit programma werd toen door de KRO-NCRV uitgezonden op NPO3.

Groepsfoto In Real Life 2
BlazHoffski / Dahl TV
Groepsfoto Keuringsdienst van Waarde

In 2020 heb ik bij BlazHoffski meegewerkt aan verschillende televisieprogramma’s. Ik heb mij voornamelijk bezig gehouden met het transcriberen van de interviews voor het programma De Keuringsdienst van Waarde dat nu al sinds 2003 steevast  elke donderdag om 20:25 uur door de KRO-NCRV wordt uitgezonden op NPO3.

Daarnaast transcribeerde ik een aantal interviews voor het tweede seizoen van het programma De Outsiders. Dit programma is door de VPRO uitgezonden op NPO3.

Dit werk was/is voor mij als editor interessant omdat ik op deze manier een goede kijk kan nemen in de televisiewereld. Daarnaast kan ik meestal mee denken over de leuke en interessante stukken die in het programma terecht kunnen komen. Bovendien levert het werk mij goede contacten op voor mijn netwerk als editor.

Stepping Stone Producties

In 2020 heb ik bij Stepping Stone Producties meegewerkt aan hele verschillende televisieprogramma’s. Ik transcribeerde de interviews voor Niet Zonder Ons. Dit programma gaat over zes mensen die kampen met een hevige hersenaandoening. Zij hebben door de aandoening weinig toekomstperspectief en kijken samen in dit televisieprogramma of zij toch aan een baan kunnen komen. Neuropsycholoog Erik Scherder legt ons daarbij uit hoe belangrijk het voor deze mensen is om ertoe te doen en deel van onze samenleving uit te maken. Dit programma is uitgezonden door Omroep Max op NPO1. Verder transcribeerde ik de televisieprogramma’s Mag ik van Tafel? en Celebrity Call Centre. Als spotter kon ik zo een kijkje nemen in de televisiewereld en bedenken welke stukken leuk waren voor het programma. Daarnaast leverde het mij goede contacten op voor mijn netwerk als filmeditor.

Groepsfoto Niet Zonder Ons