VROEGE VOGELS (BNNVARA, 2020-2021)

Vanaf 1 november 2021 tot en met 30 april 2022 volgde ik voor 6 maanden het leerwerktraject (traineeship) van de BNNVARA Academy bij het programma Vroege Vogels. Tijdens dit leerwerktraject kon ik mijn natuurachtergrond, mijn maatschappelijke interesse en mijn filmcarrière perfect combineren. Deze maanden wilde ik vooral ontdekken hoe de televisiewereld werkt en hoe het werken in een team met collega’s werkt. Ik werkte als online redacteur en camjo, dus ik schreef, filmde en monteerde voor het online gedeelte van het programma. Verder heb ik enorm veel kunnen zien, doen en leren bij Vroege Vogels, maar ook bij de andere programma’s die onder de omroep BNNVARA vallen. Een korte introductie van de makers binnen de BNNVARA Academy en de video’s en de artikelen die ik in deze maanden heb kunnen maken, zijn hieronder te vinden.

VIDEOSERIE
Logo Vroege Vogels
VIDEO'S SITE
ARTIKELEN