ZO VADER ZO DOCHTER (2021)

SYNOPSIS

In de korte ego-documentaire Zo Vader Zo Dochter (ongeveer 30 minuten) onderzoekt Charlotte Bernson de band tussen haar en haar vader. Haar vader heeft vroeger alles uit het leven van haar en haar zussen vastgelegd op film. Charlotte dacht dat het normaal was dat er altijd een camera in de woonkamer was, maar tijdens haar ontwikkeling tot adolescente ontdekte ze dat dat helemaal niet zo gebruikelijk en dus heel bijzonder is. In de documentaire stelt Charlotte op speelse wijze vragen over de ethiek van het filmen en de band tussen vader en dochter. In haar documentaire legt ze haar vader vast. Hij moet eraan wennen dat hij niet meer als enige achter de lens staat. Uiteindelijk ontdekt Charlotte een ontzettend bijzonder en kwetsbaar verhaal dat mede heeft gezorgd voor het enorme archief en daarnaast ontdekt ze waarom ze nu zelf alles vastlegt.

De film draaide op het Nederlands Film Festival en wordt momenteel nog voor andere filmfestivals ingezonden. Hij zal dus pas later hier verschijnen! Meer info: STAD.

Research, Productie, Regie, Camera, Geluid, Montage, Nabewerking en Trailer: Charlotte Bernson   |   VoorMontage: Erik van der Bijl   |   EindMontage: Wiesje van Amstel

TRAILER
STILLS
Zo Vader Zo Dochter 01
Zo Vader Zo Dochter 02
Zo Vader Zo Dochter 03
Zo Vader Zo Dochter 04