ZO VADER ZO DOCHTER

SYNOPSIS

In de korte egodocumentaire Zo Vader Zo Dochter (25 à 30 minuten) onderzoekt Charlotte Bernson de band tussen haar en haar vader. Haar vader heeft vroeger (bijna) alles uit het leven van haar en haar zussen vastgelegd op film. Charlotte dacht dat het normaal was dat er altijd een camera in de woonkamer was, maar tijdens haar ontwikkeling tot adolescente ontdekte ze dat dat helemaal niet zo gebruikelijk en dus heel bijzonder is. In de documentaire stelt Charlotte op spelenderwijs vragen over de ethiek van het filmen en de band tussen vader en dochter. In haar documentaire legt ze haar vader vast. Die moet eraan wennen dat hij niet meer als enige achter de lens staat. Uiteindelijk ontdekt Charlotte een ontzettend bijzonder en kwetsbaar verhaal dat mede heeft gezorgd voor het enorme archief en daarnaast ontdekt ze waarom ze zelf nu alles vastlegt.

De film wordt momenteel afgerond en zal daarna opgestuurd worden naar filmfestivals. Deze zal dus pas later op deze pagina verschijnen!

Research / Productie / Regie / Camera / Geluid / Montage / Nabewerking: Charlotte Bernson   |   Montage: Erik van der Bijl en Wiesje van Amstel

STILLS
Zo Vader Zo Dochter
Zo Vader Zo Dochter
Zo Vader Zo Dochter
Zo Vader Zo Dochter